Contoh Musikalisasi Puisi Bahasa Sunda Beserta Lagunya

Posted on

Contoh Lirik Musikalisasi Puisi Bahasa Sunda Beserta Lagunya. Berikut ini bisa kamu jadikan latihan ataupun sekedar untuk hiburan. Silahkan gunakan lagu Ungu – Cinta Dalam Hati -.

Lirik musikalisasi bahasa sunda beserta puisi bahasa sunda akhir-akhir ini banyak yang mencari dan request baik secara langsung, maupun melalui komentar. Kami akhirnya berhasil mempersembahkan lirik musikalisasi puisi bahasa sunda, berikut ini.

Meureun ieu atos jalan takdirna

Urang sadaya bakal papisah

Teu nanaon abdi mah asal urang sadaya

bakal sarukses, (bakal) sarukses
Tos lami urang babarengan didieu

Suka cita urang jalankeun babarengan

Hayu urang bejoang ameh sukses engke urang kapayunna, (engke) kapayunna
– PUISI –
Sobat,..
Kiwari urang bakal papisah
Ninggalkeun kenangan nu tiheula

Gening,
Takdir teu meunang di pungkir,
Kodar teu bisa di singgar

Tapi,..
Najan urang pajauh,
Hate mah tetep dedeuh
Najan urang paanggang,
Hate mah tetep nyongcolang

Jalan kahirupan, sewang sewangan
Anu baris dilakonan,
Teu beunang di nyana nyana,
Teu bisa di naha naha

Mereun nggeus kuduna,
Gurat takdir ti maha kuasa
Reff :

Abdi nganuhunkeun

Ka guru sadaya nu tos ngawulang

Sareng ngawurukan urang sarerea

Jeung miharep urang patepang engke kanggo ka payunna

– PUISI –
Guru,…
Pangabdian, pangorbanan anu tos bapak ibu korbankeun, moal kaetang
Moal kabayar ku ngan saukur ucapan nuhun,
Moal kaganti ku intan jeung berlian,
Moal leungit ku gedena ombak samudera,
Jasa-jasa Ibu Bapak guru,
Tos nyaahkeun hate simkuring
Sok widian abdi

Sangkan urang sukses neraskeun sakola

Ngagumbirakeun bapa ibu di bumi

Jeung jalankeun paturay tineung kanggo sakedap wae

Reff :

Abdi nganuhunkeun

Ka guru sadaya nu tos ngawulang

Sareng ngawurukan urang sarerea

Jeung miharep urang patepang engke kanggo ka payunna

Sok widian abdi

Sangkan urang sukses neraskeun sakola

Ngagumbirakeun bapa ibu di bumi

Jeung jalankeun paturay tineung kanggo sakedap wae….

Terimakasih telah membaca contoh lirik musikalisasi puisi bahasa sunda beserta lagunya, semoga bermanfaat.

Kata Terkait:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *